Московски: Тези, които закриваха предприятията в Плевенско, днес нагло манипулират хората

"ГЕРБ е в политиката от десетина година и няма закрито нито едно предприятие", каза той в Бреница

"ГЕРБ е в политиката от десетина година и няма закрито нито едно предприятие. Напротив – където можем помагаме. За сметка на това обаче след 90 година само в Плевен са закрити 46 производства, в региона вероятно са стотици. Носещите вина за закриването на тези фабрики, днес дават най-големите и неизпълними обещания. Освен „Плама Плевен” никъде по света няма фалирала петролна рафинерия. Когато затварят бирена фабрика, винзавод, хлебозавод, петролна рафинерия, циментов завод, това е чудовищно. Как няма да не бягат хората?”, каза на среща с жителите на село Бреница, община Кнежа, водачът на листата на ПП ГЕРБ Ивайло Московски. Той представи акцентите в програмата на ПП ГЕРБ, свързани с образование, икономика, финанси, земеделие и транспорт.

"Всички искаме по-високи доходи, но без работеща икономика, няма как да се случат нещата. Ето защо вече работещия пример на индустриална зона в Пловдив, при бъдещо управление на ГЕРБ се предвижда създаването на още две такива зони в Южна България и три – в Северна България, като едната ще е в региона на Плевен”, каза водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Ивайло Московски.

Темата за транспорта се оказа изключително важна за жителите на село Бреница. Хората настояха отговорните за проблемите в ж.п. транспорта да бъдат наказани при бъдещо управление на ГЕРБ.

"Заварих 850 млн. лева дългове в министерство на транспорта. Някой попита ли ви дали да бъде вземан такъв заем? Към днешна дата дълговете са намалени с 350 млн. и са 500 млн. и това постигнахме само за две години. Всички сигнали са подадени в прокуратурата и съдебната система следва да се произнесе по тях.”, каза Московски. „ГЕРБ гарантира изпълнението на поетите към хората ангажименти, защото всичко, което сме обещали в нашата програма е реално изпълнимо. Автомагистрала ”Хемус” е необратим процес и тя ще бъде факт”, категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Ивайло Московски.