Московски в Ясен: На регионално ниво партията стои добре, което ни кара да вярваме в успеха

Той подчерта, че ГЕРБ не обещава повече, отколкото може да изпълни за разлика от опонентите, които рискуват да фалират държавата

"На регионално ниво партията стои добре, организирана и силна. Това ни кара да вярваме в успеха на ГЕРБ на изборите.”, каза в Ясен водачът на листата на ГЕРБ Ивайло Московски. Той подчерта, че ГЕРБ не обещава повече, отколкото може да изпълни за разлика от опонентите, които рискуват да фалират държавата. По думите на Московски силна държава, добро образование, по-високи доходи, отговорна регионална политика и развита икономика са само част от целите, които си поставя ГЕРБ при бъдещ кабинет Борисов.

"Справедлива социална политика, насочена и към пенсионери, и към работещи е сред водещите акценти в програмата на ГЕРБ. И всичко, за което днес поемаме ангажимент, е реално изпълнимо при бъдещо управление на ГЕРБ.” , каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Ивайло Московски и Владислав Николов отправиха своите сърдечни поздрави към дамите от организацията на партията в село Ясен по повод международния ден на жената.