Ивайло Московски: ГЕРБ предвижда изграждането на индустриална зона в региона на Плевен

Това означава по-добра инфраструктура, повече работни места и по-добро заплащане

"Предизвикателството пред нас е да намерим механизъм нещата да се случват по-добре както за бизнеса, така и за работещите. Успяваме да задържим ниски данъци, което е добре за инвеститорите, за работодателите като цяло, добре е и за хората.”, каза водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Ивайло Московски при срещата си днес с работещите в шивашка фирма в града.

"Големият проблем, който и вие вероятно усещате, е образованието. Липсата на подготвени кадри, които от година на година стават все по-малко. Ето защо водещ акцент в програмата на ГЕРБ е образованието”, допълни Московски.

Той бе категоричен, че Автомагистрала "Хемус" ще стане факт и това не подлежи на никакво съмнение. Московски акцентира и върху изграждането на 3 индустриални зони в Северна България при бъдещо управление на ГЕРБ, които ще бъдат по примера на вече съществуващата в Пловдив. "Една от тези индустриални зони, със сигурност, ще бъде в региона на Плевен, а това означава по-добра инфраструктура, повече заетост, по-добро заплащане.”, подчерта водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Ивайло Московски.

"Икономическата стабилност в държавата, установена от правителството на ГЕРБ , дава възможност акцентът в управленската ни програма да бъде насочен към повишаване доходите на хората. И това ще се случи на база реални финансови разчети и работеща икономика.”, каза кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

Към разум и прагматичност призова хората в края на срещата водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Ивайло Московски.