Плевенчанин започна собствено кулинарно шоу в интернет (Видео)

Две години след участивето си в "MasterChef" Силви Чалъков създаде "Cooking show with chef Chalakov"

Плевенчанинът Силви Чалъков, нашумял с изявата си в първия сезон на предаването "MasterChef", вече има собствено готварско шоу. "Cooking show with chef Chalakov" се излъчва всяка неделя в интернет.

Силви кани различни гости, които му показват свои техники и рецепти, като в съдържанието няма продуктово позициониране. Шоуто се прави любителски, но вече има няколко заснети броя и много фенове на официалната страница във Фейсбук. Изданията могат да се следят и в youtube.

Мотото на предаването е: "Това е кулинарно шоу, което има за цел да дава идеи и възможности". Силви споделя, че идеята за шоуто дошла от негова колежка, с която учат във Варна. От нея получил и подарък - кулинарна книга с рецепти.

В първия епизод участва Ник Джакиста, който е от Холандия, но дошъл в България заради своя приятелка - колежка на Силви в университета. "Той реши да ми покаже негово любимо ястие, макар и да не беше със същите продукти, но импровизацията беше сполучлива. В шоуто, освен като готвач, се изявявам и като репортер, тъй като ме вълнува историята на участника", казва Силви.

Очаквайте всяка неделя епизодите на "Cooking show with chef Chalakov" в Plevenutre.bg!