Владислав Николов: За две години ГЕРБ постигна добри макроикономически показатели на държавата

Той обърна внимание на заложеното в програмата на ГЕРБ, касаещо изграждането на т.нар. общо три икономически зони за Северна България

Кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ за Плевен, Владислав Николов призова хората в Белене към разум и отговорност. По думите му по стечение на обстоятелства избори в България има доста често, но "нито един от нас няма притеснение да отиде при хората и лично да се срещне с тях. Защото имаме предимството на политици, които не са лъгали своите избиратели”, каза Владислав Николов.

Той обърна внимание на заложеното в програмата на ГЕРБ, касаещо изграждането на т.нар. общо три икономически зони за Северна България.

"Една от тези зони, със сигурност, ще бъде създадена в област Плевен. По примера на вече функциониращата в Пловдив това ще доведе до разкриването на много работни места, ще стимулира инвеститорите, ще подобри инфраструктурата”, подчерта четвъртият в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

"За две години ГЕРБ постигна добри макроикономически показатели на държавата. Ако пропуснем тази възможност за повишаване на доходите, както това се случи след срива в икономиката по времето на Орешарски, не ни чака нищо добро. С кого ще управлява БСП? Няма да е с ГЕРБ. Трябва ли отново да се връщаме назад и отново да започваме от нулата да компенсираме щетите и да градим стабилност? Нужно ни е вашето доверие, за да надградим постигнатото. За един мандат можем да постигнем много”, каза Владислав Николов. Той посочи, че партиите, които са крайни популисти бързо изчезват от политическия живот и даде за пример с партията на Бареков. „Доверете се на ГЕРБ с номер 11”, призова Николов.