Цецка Цачева: Няма да вдигаме данъците на гражданите

"Данъчната политика на ГЕРБ е такава, каквато я знаете от началото – промяна няма да се случва", каза Цачева в Белене

Данъчната политика на ГЕРБ е такава, каквато я знаете от началото – промяна няма да се случва. Няма да вдигаме данъците на гражданите. Това е най-добрата формула, за да могат онези, които са предприемчиви, да инвестират и разкриват работни места. Това заяви Цецка Цачева, втора в листата на ПП ГЕРБ за Плевен, по време на срещата с жителите на Белене.

"Изправяме се пред вас със самочувствието на партия, която два пъти е управлявала България и двата пъти е постигнала видими резултати. В този втори мандат, който бе кратък, едва 2-годишен, има с какво да се гордеем“, заяви Цачева.

По думите й ГЕРБ не е успяла да свърши абсолютно всичко от управленската си програма, заради непълния мандат. "Допуснахме и грешки. Спънахме се някъде с коалиционните партньори и парламентарните групи, които ни подкрепяха в парламента. Когато обаче си направил изводите си, взел си си поуките от това, за което гражданите те критикуват и не са съгласни, по-леко е да вървим напред“, заяви кандидатът за народен представител. Според нея, за да продължи добрите си идеи, залегнали в програмата на партията, ГЕРБ се нуждае от доверието на избирателите.

"Откъде идва самочувствието ни да се изправим пред вас и да помолим за поредна подкрепа така, както сте ни я давали на всички избори до момента. На първо място – от резултатите, които постигнахме до момента. Ръстът в икономиката е 3.5%. Някои казват, че е 3.6%, няма да спорим. Факт е, че когато поехме държавата след управлението на кабинета „Орешарски“, дефицитът в бюджета беше 5%. При такова наследство успяхме да запушим една дузина пробойни в бюджета“, коментира още Цецка Цачева.