Московски в Беглеж: Банкерите се смеят със сълзи на обещанията на БСП за безлихвени банкови заеми

С него бяха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, четвърти и пета в листата

"Важно е на 26 март всеки човек да направи информиран и позитивен избор. За Северна България предвиждаме на първо място безапелационно изграждане на АМ "Хемус" и изграждане на общо три индустриални зони, една от които със сигурност ще бъде в Плевенска област.”, каза на среща с жителите на село Беглеж Ивайло Московски. С него бяха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева, четвърти и пета в листата.

"Акценти в програмата на ГЕРБ са силна икономика и високи доходи. Сметката от 6 млрд. наследени дългове, които се наложи на кабинета Борисов 2 да плати, представете си как би променила социалната система, ако беше вложена в заплати и пенсии”, каза Московски. Той подчерта, че всичко, за което ГЕРБ поема ангажименти е реално изпълнимо. "Нито обещанията на Патриотите, нито пък тези на БСП са приложими. На думите на госпожа Нинова за безлихвените банкови заеми банкерите се смеят със сълзи, защото знаят, че няма как да се случи”, допълни Ивайло Московски.

По повод настояването на жителите на Беглеж за работа той бе категоричен, че ГЕРБ не е закрила нито едно предприятие. "46 фабрики са закрити в периода на прехода само в Плевен. Аз за друга фалирала петролна рафинерия не съм чувал никъде по света. Това, обаче, бе съдбата на Плама Плевен. Отговорност за съсипаната индустрия и производство трябва да се търси от онези, които го направиха”, заяви Ивайло Московски.

"Избрахте си кмет от ГЕРБ и вече в Беглеж има функциониращо предприятие с 40 работни места. ГЕРБ насочва усилията си към стимулиране на икономиката и подобряване благосъстоянието на хората”, каза кандидатът за народен представител, четвърти в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

Той акцентира и върху приоритетите в управленската програма на ГЕРБ в сектор Сигурност. „Във всяко едно населено място ще има полицай. 1000 нови щата ще бъдат разкрити в полицията, за да може да се обезпечи това.”, подчерта Николов.

Той допълни, че усилията на ГЕРБ в следващия мандат ще бъдат насочени в сектор образование, за да влязат децата в училище и да получават реални професионални умения посредством т.нар. дуално обучение. По този начин ще се отговори на търсенето на пазара от специализирани кадри, от една страна и ще се въздейства успешно върху понижаване нивата на безработицата и облекчаване на социалната система от друга”, каза още кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов. Той призова хората да гласуват рационално и прагматично с номер 11 за реални решения за България.