Пламен Тачев: Приемам за свой приоритет да работя за изграждането на спортната зала в Плевен

Разнообразни инициативи и нестандартни идеи бяха повод за среща днес на група млади хора с кандидата за депутат от ПП ГЕРБ

Разнообразни инициативи и нестандартни идеи бяха повод за среща днес на група млади хора с кандидата за депутат от ПП ГЕРБ Пламен Тачев, трети в листата. Те поставиха конкретни въпроси към него, свързани с заложените в предизборната програма идеи, свързани със спорта. "Ще започнем в училищата, чрез реализиране на Програма за реконструкция, модернизация и цялостно изграждане на спортната база в тях. На този етап липсата на условия е причина за отлив на учениците да спортуват“, каза Пламен Тачев.

Като човек, отдаден на спорта той прие за свой приоритет да работи за изграждането на многофункционалната спортна зала в Плевен. Пламен Тачев разказа пред младежите за кариерата си като състезател и капитан на отбора на пожарната карате клуб "Нешев", за спечелените медали от републикански, европейски и световни първенства. „Важно е да развиваме масовия спорт и общините и държавата съвместно да изграждат и оборудват открити многофункционални спортни площадки и съоръжения. Аз и сега, на 52 години, продължавам да спортувам. Всеки ден намирам време за фитнес, защото съм убеден, че добрата спортна форма е гаранция за добро здраве и разбира се, за добро самочувствие“, категоричен е Пламен Тачев.