Московски: Икономическият растеж в държавата ще продължи, ако ГЕРБ получи отново доверието на хората

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ се срещнаха с работниците в няколко плевенски предприятия

Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева се срещнаха с работниците в няколко плевенски предприятия в сферата на шивашката и дървопреработвателната промишленост.

"Икономическият растеж в държавата ще продължи, ако ГЕРБ получи отново доверието на хората и поеме отговорността да управлява. В периода на прехода 46 предприятия само в Плевен, в областта, вероятно, са стотици, бяха съсипани и вина за това имат всички партии, които бяха във властта през тези години. ГЕРБ не е закрила нито една фабрика, напротив. Предвиждаме създаването на три икономически зони в Северна България, като едно от тях ще бъде в региона на Плевен. Това означава инвеститорски инициативи, икономически тласък на областта, хиляди работни места, по-добра инфраструктура и разбира се по-високи доходи. Доброто състояние на държавата на макро ниво, при управленски мандат на ГЕРБ, ще се усети от всеки човек като се вдигнат заплатите и пенсиите. А гаранция, че това ще случи, е работещата икономика”, каза Ивайло Московски.

"Бил съм при вас много пъти и нямам притеснения да погледна всеки от вас в очите, защото никого не съм излъгал. Онова, с което се ангажира партия ГЕРБ, е напълно изпълнимо. Не си служим с популизъм, а подхождаме изцяло рационално, защото България изгуби твърде много време в лутане и очакване на Месията. Подходете разумно и преценете колко от нещата, които ви се обещават, има шанс да станат реалност. Разчитаме на вас, на работещите, прагматичните хора. Подкрепете партия ГЕРБ с номер 11”, каза четвъртият в листата, кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.