Московски в Гулянци: Поставяме основен акцент върху силна икономика, растящи доходи и добро образование

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ проведоха срещи в няколко населени места на община

Ивайло Московски и кандидатите за народни представители от ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева, Владислав Николов и Ралица Добрева се проведоха срещи в няколко населени места на община Гулянци.

„Успяхме да сложим държавата във възходящ темп на развитие. Не ни стигна времето да направим така, че тези добри показатели да бъдат усетени от всеки човек. Ето защо подобряването благосъстоянието на хората е наш приоритет при управленски мандат на ГЕРБ“, каза Ивайло Московски. „Поставяме основен акцент върху силна икономика и растящи доходи, разбира се и добро образование. Надяваме се да повишим нивото на инвестициите, което означава по-високи доходи и повече работа, каза Ивайло Московски. По думите му ключовите за региона проекти – ускореното изграждане на АМ ”Хемус”  и създаването на икономическа зона на територията на област Плевен, ще дадат сериозен тласък на икономиката.

„През 2008 година с избора на Цецо Луканов от ГЕРБ за кмет на Брест започна победният марш на ГЕРБ в областта. За мен винаги е било изключителен сантимент да бъда в община Гулянци.”, каза кандидатът за народен представител, втора в листата, Цецка Цачева. „ ГЕРБ като партия е обърната към хората, които произвеждат. Работим 1,7 млн. граждани и издържаме общо над 7 млн. български граждани. Тук са децата, учащите се, възрастните родители, хората, които временно или трайно са извън трудовата заетост“, посочи Цачева.

„Маргиналните партии създават илюзорни представи. Те траят кратко, затова не се полъгвайте по обещанията им. ГЕРБ поема обещания, само за нещата, които са реално изпълними в рамките на управленския мандат. Акцент в програмата ни е образованието. Парите вече няма да следват учениците, ще де удвоят възнагражденията на учителите, ще се подобри материалната база, ще се въведе дуалното обучение. От училищата трябва да излизат млади хора с теоретични и практически умения и професии”, каза народният представител, четвърти в листата на ГЕРБ, Владислав Николов.