Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - Плевен се срещнаха с жителите на Радишево

В рамките на един управленски мандат на ГЕРБ разписаното в програмата ще бъде факт, увери Ивайло Московски

Приоритетите в програмата на ГЕРБ представиха пред жителите на плевенското село Радишево Ивайло Московски и кандидатите за народни представители Цецка Цачева и Владислав Николов.

"Дошли сме да потърсим вашата подкрепа, защото имаме добри идеи във всички сектори. В рамките на управленски мандат на ГЕРБ те ще станат реалност”, каза Ивайло Московски. Той и колегите му кандидати за народни представители от ГЕРБ посочиха, че за две години кабинетът Борисов 2 постигна много.

"Вероятно, ако управляваше самостоятелно ГЕРБ, грешките в някои сектори, за които отговорността бе поверена на нашите коалиционни партньори, щяха да бъдат избегнати, но ситуацията преди две години наложи съставянето на коалиционно правителство”, каза втората в листата Цецка Цачева.

"Разчитаме на трезвата преценка на хората и способността им да оценяват явния популизъм. Това са най-важните избори, защото от техния изход зависи дали ще влезем в опасна спирала, която ще доведе до дестабилизация в държавата”, допълни кандидатът за народен представител, четвърти в листата, Владислав Николов.

Кандидатите за народни представители призоваха жителите на Радишево да подкрепят ГЕРБ с номер 11 в интегралната бюлетина за реални решения за България.