Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов се срещна с жителите на Ясен

Ускореното изграждане на АМ Хемус и създаването на икономическа зона в региона на Плевен са два проекта, които ще задвижат сериозно икономиката

На ключовите за област Плевен приоритети в програмата на ГЕРБ обърна внимание кандидатът за народен представител Владислав Николов на среща с жителите на село Ясен.

"Ускореното изграждане на АМ Хемус и създаването на икономическа зона в региона на Плевен са два проекта, които ще задвижат сериозно икономиката. Държавата ще инвестира в инфраструктура и логистика, а инвеститорската инициатива е на бизнеса. Това означава хиляди работни места много по-добро заплащане на труда, по добра социална политика като цяло”, каза четвъртият в листата на ГЕРБ, кандидатът за народен представител Владислав Николов.

Той коментира идеята на БСП за индустриален фонд, преповтаряща вече случилата се по времето на Орешарски инициатива за подпомагане на регионите.

"Огромни средства потънаха в кухи проекти. Построиха се зали, спортни площадки и басейни по селата, където няма деца, няма кой да използва такива съоръжения. Инвестицията в „Цанков камък” няма да се изплати и след 200 години”, каза Николов. На това той противопостави Националната програма за енергийна ефективност на правителството на ГЕРБ, която е изцяло насочена към хората. "Там, където блоковете са санирани, хората имат с по 30 % по-ниски сметки за отопление, повишава се пазарната цена на техните имоти, създадена е по-добра среда за живот. И това се прави за всички, независимо кой какви политически възгледи има”, допълни кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.

Темата за доходите и социалните плащания предизвика силен интерес. Жителите на Ясен посрещнаха с голямо одобрение идеята на ГЕРБ детски да получават всички деца, независимо от доходите на техните родители.

Всичко в програмата на ГЕРБ е с фокус към хората, но за да се случат тези добри неща, е нужно управлението на държавата да бъде поверено на ГЕРБ. Подкрепете ни с номер 11”, призова кандидатът за народен представител Владислав Николов.