Медицински колеж – Плевен ще отбележи тържествено Световния ден на социалната работа

Събитието ще се проведе под патронажа на Областния управител на Плевен

По идея на студентите и преподавателите от специалност "Социални дейности" на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен, под патронажа на Областния управител на Област Плевен г-н Марио Тодоров, Световният ден на социалната работа тържествено ще бъде отбелязан на 21 март 2017 г. в Зала "Плевен" от 14.00 ч. Мотото на срещата е СЪТРУДНИЧЕСТВО.

В мероприятието ще се включат представители на всички социални услуги и институции от Област Плевен, представители на административната власт на регионално и общинско ниво, пряко ангажирани със социалната работа, както и неправителствени и образователни институции.

Програмата на тържеството включва:

  • - Презентация „СЪТРУДНИЧЕСТВО“, представена от студенти по специалност „Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен
  • - Ролева игра по казус „Дете в риск“, представена от ученици, специалност „Социална работа с деца и семейства в риск“ на Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Плевен
  • - Музикални поздрави към участниците в срещата: Танцов състав „Алеко пее и танцува“ на Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ – Плевен; Шест центъра за настаняване от семеен тип – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен.