Цачева в Санадиново: Държавата стои стабилно, разрухата от първите 17 години на прехода е спряна

"Не може 17 години да рушиш и после да искаш да строиш за 1 ден", каза втората в листата на ПП ГЕРБ за 15 МИР- Плевен

Нещата, които са направени, се виждат много повече в Южна България. Държавата стои стабилно, разрухата от първите 17 години на прехода е спряна. Това каза втората в листата на ПП ГЕРБ за 15 МИР- Плевен Цецка Цачева по време на среща с жители на село Санадиново, предаде агенция „Фокус“.

"Не може 17 години да рушиш и после да искаш да строиш за 1 ден. Много по-лесно е да блъснеш една стена в двора, отколкото да я изградиш“, посочи тя. "Нашите опоненти предлагат мило и драго. Много е хубаво, когато се съберем да си говорим неща, които просто няма как да се случат“, коментира Цецка Цачева.

"На всеки, който има нужда трябва да се помогне, но не може държавата да харчи за хора, които остават неграмотни и не работят. Те са изцяло в тежест на другите, които са дали здравето си, за да работят и да се осигуряват“, обясни тя. "Всеки знае в една къща му се иска какво ли не да направи, но когато дойде месецът с заплатите на родителите и пенсиите на бабата и дядото семейството прави бюджета - трябва да има за децата, за лекарства и за консумативи. Така е и в държавата, трябва да се мисли за всичко“, поясни Цецка Цачева.

"Казваме само това, което е възможно. Вдигаме доходите - 650 лева минимална заплата, 1515 средна заплата. За да има високи пенсии преди това трябва да има доходи, за да се събират парите от социалното осигуряване“, каза още тя.