Владислав Николов: Само при управление на ГЕРБ може да има осезаемо увеличение на доходите на хората

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Мирослав Минчев се срещнаха с жителите на Пордим

„При управление на ГЕРБ ще има осезаемо увеличение на доходите на хората. Акцент в управленската си програма поставяме върху образованието. Предвиждаме промяна в системата на финансиране на учебните заведения, така че парите да не следват ученика. Заплатите на учителите ще нараснат двойно, а учебната база ще бъде реновирана. Това са само част от мерките в сектора, насочени към повишаване качеството на образованието в България”, каза кандидатът за народен представител на четвърто място в листата на ГЕРБ Владислав Николов. Той и кандидатът за народен представител от ГЕРБ, шести в листата, Мирослав Минчев се срещнаха с жителите на община Пордим.

„Доходите на хората и пенсиите ще се повишават плавно и това ще стане през силна икономика. АМ Хемус е финансово обезпечена и ще преминава на 10 километра от Плевен. Една от трите икономически зони, които ГЕРБ предвижда да изгради в Северна България, в случай че поеме управлението на държавата, ще бъде в нашата област. Това ще даде сериозен тласък на икономическото развитие на региона”, категоричен бе четвъртият в листата Владислав Николов.

Благодарение на министъра на културата Вежди Рашидов показахме достиженията на българската култура зад граница.В Плевен се случиха много положителни неща в подкрепа на местните творци”, каза Мирослав Минчев, кандидат за народен представител от ГЕРБ и шести в листата. Тези избори са важни, защото гласуваме не само за правителство , а и за отношението на Европа към България.