Бившият кмет на село Брест зарадва с бални тоалети две абитуриентки в неравностойно положение

Освен с осигуряването на тоалети абитуриентите ще вземат участие и в организирания "Звезден бал" в края на месец април

Не само материална подкрепа за младите хора, но и активна помощ във всичките и форми е нужна за да се гарантира успешната реализация на завършващите средно образование. С тези думи се обърна към зрелостниците бизнесменът и бивш кмет на с. Брест в община Гулянци Цецо Луканов.

Две абитуриентки от СУ "Хр. Смирненски" в Гулянци бяха зарадвани с толети и аксесоари за празничната бална вечер, съобщи Слави Михайлов, председател на НССБ. Преди повече от месец на пресконференция в Плевен бизнесменът обяви, че ще подкрепи инициативата "Фестивал на красотата - Плевен 2017", под патронажа на почетния член на Сдружението на сираците в България господин Владислав Николов, която се провежда за трета поредна година и има за цел да подпомогне с тоалети и аксесоари зрелостниците, които са от Плевен и областта и отговарят на условията да са сираци, с един родител и от многодетни семейства с остри социални и здравни проблеми.

Освен с осигуряването на тоалети абитуриентите ще вземат участие и в организирания "Звезден бал" в края на месец април и ще получат подкрепа за намиране на работа и продължаване на обучението им в Университет съобщиха от Националното сдружение на сираците в България. "Дано повече бизнесмени подкрепят зрелостниците, като през тази година броят им е 54. Благодарим на господин Цецо Луканов за навременната помощ, която оказва", каза Слави Михайлов.