Спряха правата на Красимир Мечев заради разследване за уреждане на мачове

Спорт

23-03-2017, 16:53

Снимка:

TV7

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Директорът на ДЮШ на Спартак напусна клуба

Само преди дни той напусна плевенския Спартак

Двама треньори в българския футбол са със спрени права заради сигнал от Специализирана прокуратура. Става въпрос за Красимир Мечев и Анатоли Тонов. БФС е уведомен, че срещу двамата са внесени обвинителни актове в Специализирания наказателен съд. Правата им ще бъдат спрени до произнасяне на съда.

Красимир Мечев бе назначен за шеф на детско-юношеската школа на Спартак (Плевен) през октомври 2016 г. Паралелно с това бе наставник и на отбора до 17 години, който се състезава в първенството на Елитната юношеска група U-17. Буквално преди дни обаче Мечев напусна поста под предлог, че е изявил желание да се прибере в София.

Ето съобщението от БФС

След разглеждане на писмо от "Специализирана Прокуратура" на РБ, с което БФС се информира за внесен обвинителен акт в Специализираният наказателен съд срещу Красимир Мечев за престъпление по чл.321, ал.6 от НК, ДК предвид чл.46, ал.1 от ДП /2016/2017/ и на основание чл. 46, ал. 2 от ДП /2016/2017/ – спира треньорските права на Красимир Мечев – треньор на ОФК „Спартак” гр. Плевен до произнасяне на съда.