Ивайло Московски: АМ "Хемус" е задължително условие за икономически растеж в Северна България

Мисия

24-03-2017, 10:15

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ивайло Московски: Икономическият растеж е предпоставка за повишаване на доходите и снижаване на безработицата

Московски в Пелишат: Хората са в центъра на всички решения в секторните политики на ГЕРБ

Ивайло Московски в Червен бряг: Не вярвайте на Корнелия Нинова, БСП се опитва да счупи държавата!

Доц. д-р Цветомир Димитров и Ивайло Московски ще вземат участие в кръгла маса "Здравеопазване" в Плевен

Цветанов: АМ „Хемус” и високоскоростният път Русе – Свиленград ще направят Великотърновска област още по-привлекателна за инвеститорите

Ивайло Московски: АМ "Хемус" и спортната зала в Плевен ще бъдат факт при управление на ГЕРБ

Владислав Николов: Само при управление на ГЕРБ може да има осезаемо увеличение на доходите на хората

Владислав Николов: Само ГЕРБ може да направи България силна държава с образовано и здраво население

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов посети Николаево и Тученица

Заедно с него в Брестовец бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Мирослав Минчев

"В името на държавата преди две години Борисов избра да направи коалиционно правителство. Заварихме една фалирала банка и доста дългове за плащане”, каза на събрание в село Брестовец Ивайло Московски. Заедно с него бяха кандидатите за народни представители от ГЕРБ Владислав Николов и Мирослав Минчев.

"В управленската програма на ГЕРБ няма да видите чудеса. Магистрала "Хемус" е задължително условие, за да има икономически растеж”, заяви Московски.

"Плевен беше мощен индустриален град, но фабриките бяха унищожени, разграбени, разпродадени. ГЕРБ не е участвала в този процес. Регионът все още има потенциала да бъде индустриален център, затова именно тук ще се създаде икономическа зона по примера на тази в Пловдив”, посочи още Московски.

Той акцентира и върху решенията, които ГЕРБ предвижда в сектор образование. "Децата трябва да влязат в училище. Парите ще спрат да следват ученика или иначе казано ще се промени системата на финансиране на училищата, а учителските заплати ще нараснат двойно.”, обясни Ивайло Московски.

"Реални и работещи решения ГЕРБ предвижда и в ключовия сектор сигурност. Нови 1000 щатни бройки ще бъдат разкрити, за да може да се осигури полицай във всяко населено място, като те ще бъдат и технически обезпечени, за да изпълняват своите задължения. Автопаркът на полицията ще бъде обновен, а на най-невралгичните точки ще се подсигури видеонаблюдение. Тези и още много добри неща ще се случат, ако ГЕРБ поеме управлението на държавата”, каза кандидатът за народен представител на четвърто място в листата на ГЕРБ Владислав Николов.

От местното читалище настояха за промяна в наредбата за читалищата. "Действително такива промени са необходими”, отбеляза кандидатът за народен представител, шести в листата на ГЕРБ Мирослав Минчев. Той изрази готовността си да помогне със съвет и опит на местното читалище. "Емоционално свързан съм с Брестовец. Тук има изключително задружни и работливи хора, затова с каквото мога ще помагам, както съм го правил и до сега”, каза Мирослав Минчев. Той припомни, че изографисването на местния параклис е негово дело и допълни, че ГЕРБ е единствената политическа партия, доказала, че може да установи стабилност и реален икономически растеж.