Владислав Николов: Важно е да запазим стабилността и устойчивия икономически растеж в държавата

Това каза пред жителите на село Бохот кандидатът за народен представител на четвърто място в листата на ГЕРБ

"Важно е да запазим стабилността и устойчивия икономически растеж в държавата”, каза пред жителите на село Бохот кандидатът за народен представител на четвърто място в листата на ГЕРБ Владислав Николов. Той призова хората да не се подвеждат по щедрите обещания на малките партии, които така или иначе няма как да бъдат реализирани.

"Ангажиментите, които поема ГЕРБ – една стабилна и авторитетна политическа сила, са точно премерени и съобразени с възможностите на бюджета и състоянието на държавата. А тя, след управлението на кабинета Борисов 2, стои добре. С много усилия дефицитът успешно бе трансформират в излишък”, заяви Владислав Николов. „Хората и подобряването на тяхното благосъстояние са онази главна цел, около която е структурирана програмата на ГЕРБ. Реалните решения, които тя предвижда в различните сектори ще поведат нещата така, че там, където са допуснати пропуски или грешки, те да бъдат поправени”, поясни кандидатът за народен представител от ГЕРБ. Владислав Николов накратко представи приоритетите в сферата на образованието, сигурността, икономиката и финансите.

"Доходите и на работещите, и на пенсионерите, ще нарастват плавно и това ще стане през една силна икономика.” , увери хората Николов