Талантливата Бети. която покори "Гласът на България": Народната музика - това е нашата музика!

Възпитаничката на Музикалното училище предизвика истински фурор в социалните мрежи

"Благодаря на всички, които ме оцениха, въпреки напрежението на тази сцена, което се сравнява с това "все едно тичаш за живота си"!", сподели Беатрис Демирова след фурора, който предизвика в социалните мрежи с участието си на кастингите на тъмно в "Гласът на България". 

Както вече Plevenutre.bg съобщи, 17-годишната възпитаничка на Музикалното училище в Плевен продължава напред в шоуто и ще бъде част от отбора на попфолк певицата Камелия.

Бети е народна певица и успя да впечатли аудиторията с изпълнение на изключително трудната песен "Караджа дума Русанки", с която имаше за цел да накара цяла България да настръхне. Съдейки по реакциите в мрежата - мисията е успешна.

Признава, че преди народното пеене пеела повече поп, но с течение на времето буквално се влюбила във фолклора.

"Народната музика - това е нашата музика, музиката на България", казва талантливата Бети. "Дали има бъдеще за една народна певица? Много трудно, защото всички знаем какво се слуша най-много в днешно време и не мисля, че ще добия някаква известност с народна музика, което е много жалко", казва със съжаление чаровната изпълнителка.