Децата на Спартак сред участниците във великденския турнир в Дряново

Надпреварата ще се проведе от 8 до 12 април

32 отбора от цялата страна ще вземат участие във Великденския детски турнир, посветен на 90 години организиран футбол в Дряново - от 8 до 12 април. Сред участниците, които са разделени в две възрастови групи - 2005 и 2008 г., са и младите надежди от ДЮШ на Спартак (Плевен).

В турнира освен домакините от Локомотив (Дряново) и състава на Черно море, ще се включат още отборите на Лудогорец, ЦСКА, Левски, Верея, Локомотив (Пд), Миньор, Добруджа, Берое, Черно море, Аристон (Русе), Етър, Янтра, Локомотив (ГО) и Севлиево.

Патрони на проявата, посветена на 90 години организиран футбол в Дряново са най-успешните дряновски футболисти  Пламен Николов (втори вратар на България на СП САЩ 94), и Станислав Генчев, както и капитанът на Лудогорец – Светослав Дяков и вратарят на Дунав – Мартин Луков.

В програмата е заложена и демонстративна среща между отбора на звездите съставен от героите от САЩ 94 и ветераните на Локомотив Дряново. Организаторите на проявата са осигурили и много индивидуални награди за призьорите.