Годжи и Маестрото вдъхнаха нов живот на песен от репертоара на Тодор Колев (Видео)

Музиката на "Фалшив герой" е създадена от трима възпитаници на Музикалното училище в Плевен

Георги Милчев - Годжи feat. Фортисимо представиха нова версия на песента "Фалшив герой" от репертоара на Тодор Колев. Видеоклипът е посветен на незабравимия български актьор.

Любопитна подробност е, че музиката на "Фалшив герой" е създадена от възпитаници на Музикалното училище в Плевен -  Евгени Димитров - Маестрото, Георги Милчев - Годжи и Георги Красимиров - Герасим. Текстът е написан от Иван Ангелов. Аранжиментът на новата версия е дело на Георги Милчев - Годжи и Милена Добрева.

Като ученици Маестрото и Годжи били звездите на музикалното училище в Плевен. Те постоянно създавали музикални банди и забавлявали връстниците си с популярни кавъри на световни и родни хитове. Редовно се организирали купони и сбирки, на които музикантите се радвали на голямо внимание.

"Първата ни група беше ученическата "Север", бяхме с Герасим. После свирихме в "Реприз" с Евгени. След това се прекръстихме на "Експеримент". А аз съм свирил и в плевенската "Ватикана", разказа преди време Годжи в "Шоуто на Слави".