Поли Паскова, Шкумбата и ансамбъл "Чинари" с концерт на плевенския площад на 21 април

Плевен Лайф

15-04-2017, 17:00

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Музикалната проява е част от националното турне на списание "Бизнес клуб"

Фолклорната певица Поли Паскова, хумористът Димитър Туджаров - Шкумбата и Ансамбъл "Чинари" ще изнесат концерт в Плевен през април. Събитието е част от националното турне на списание "Бизнес клуб". Музикалната проява е планирана за 21 април, петък, на площад "Възраждане" от 18.00 часа.

Единственият и неповторим, най-популярния български комик – Димитър Туджаров - Шкумбата, който чрез своя хумор успява да изрази чувствата и отношението на хората към правителството и строя. Той е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света.

Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса през 80-те.

Любимата на всички българи народна певица Поли Паскова е един от най-добрите примери за възраждането на българския фолклор чрез представянето му в съвременен и атрактивен вид. Гласът й е специфичен, топъл, приятно галещ с уникална бленда. Една от малкото певици, която налага авторска музика на фолклорна основа, изпълнява и автентични песни. Певицата разполага с богат жанров репертоар - над 500 песни, подходящи за всички региони в страната (пее и други стилове), има завиден контакт с публиката. Има над 150 телевизионни версии и клипове, които се излъчват по национални и музикални телевизии.