Акордеонисти изнесоха концерт по проект "Твоят час" в Плевен

Събитието се състоя в ХГ "Дарение на Светлин Русев"

Днес в ХГ "Дарение на Светлин Русев" се състоя концерт на акордеонисти от НУИ „П. Пипков” – Плевен, участници в извънкласна дейност "Сцената - музикантско-изпълнителско майсторство, акоредеон" по проект "Твоят час" с преподавател Румен Тодоров и студенти от НМА ”Проф. П. Владигеров” – София, от класа на доц. д-р Добромир Митев.

Проект "Твоят час" по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ има за цел да развива и надгражда знанията и компетентностите на учениците извън придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище. Извънкласната дейност "Сцената - музикантско-изпълнителско майсторство, акоредеон" предоставя на участниците Дейвид Иванов, Александър Величков и Теодор Маринов възможност за придобиване на практически опит и усъвършенстване на художествено-изпълнителски умения в разнообразни сценични изяви.

Гост-изпълнители бяха студенти от НМА „Проф. П. Владигеров” – София, сред които Мария Димитрова и Мария Гешевска - бивши възпитанички на преподавателите Ценка Тодорова и Румен Тодоров.