Деца твориха рекламни материали за Плевен (Снимки) - pleven.utre.bg

Деца твориха рекламни материали за Плевен (Снимки)

26 април 2017, 14:17 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  Община Плевен

 • Снимка:
  Община Плевен

 • Снимка:
  Община Плевен

 • Снимка:
  Община Плевен

Организатори са Регионалното управление на образованието – Плевен, Община Плевен и Джуниър Ачийвмънт – България.

Какво могат, какво знаят и как творят показаха днес деца от няколко детски градини в Плевен по време на проведената в ХГ „Илия Бешков” областна инициатива по предприемачество и инициативност „Децата в действие сбъдват мечтите си”. Темата беше „Реклама за Плевен”. Организатори са Регионалното управление на образованието – Плевен, чийто началник Албена Тотева откри форума, Община Плевен и Джуниър Ачийвмънт – България.

Малчуганите работят от година по темата, а днес показаха как я реализират в различни материали, чиято цел е да рекламират историческите, културните и природни забележителности на Плевен. Разделени на отбори, в инициативата се включиха възпитаници на детските градини „Щастливо детство”, „Кокиче”, „Слънце”, „Славейче”, „Еделвайс”, „Първи юни”, „Незабравка”, „Трети март”, „Дружба” и „Звънче”. Ментори на малките бяха ученици от професионални гимназии и средни училища в града, преподаватели и родители.

Всеки от участниците получи сертификат, а част от рекламните материали ще бъдат предоставени на Община Плевен. Инициативата се организира със съдействието и подкрепата на кмета на Общината Георг Спартански.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета