Сашо Дяковски: Спартак е моят отбор, сърцето ми е в зала "Балканстрой"

"Това е нашата огромна сила - този колектив, който имаме", посочи наставникът на плевенчани

Koнстантин Коев е със счупен нос след получен удар по време на тренировка миналата седмица, а Милован Савич е изкълчил глезен и има частично разкъсана връзка. Това каза Александър Дяковски в предаването "Арена Баскет" по БНТ HD.

"Надеждите ни са да успеят да се включат още в първия мач срещу Берое. Дали това ще се случи, Божа работа. Относно връщането на Груев, видяхте, че не е играл от три месеца, но класата му си личи.", коментира треньорът на Спартак преди първия плейоф с Берое в Стара Загора.

"През лятото имах шанса да си направя изцяло аз селекцията. Освен състезатели с много добри баскетболни качества, основното, което ме интересуваше е да са добри и като хора, защото една гнила ябълка в отбора може да развали всичко. Това е нашата огромна сила - този колектив, който имаме. Сигурен съм, че от самото начало до края ще сме заедно, независимо какво се случва, защото през тази година отборът мина и продължава да минава през страхотни проблеми.", сподели Александър Дяковски.

"Това е моят отбор, там съм израснал, там ми е сърцето - в зала "Балканстрой. Щастлив съм, че съм треньор на този отбор и имам шанса да работя с такива прекрасни хора и състезатели. Както те се учат те от мен, така и аз от тях", допълни наставникът на плевенчани.