В кухнята на Силви Чалъков: Спагети в гръцко-италиански стил (Видео)

Представяме ви осми епизод на кулинарния проект на плевенчанина

Kaкто вече писахме, плевенчанинът Силви Чалъков, нашумял с изявата си в първия сезон на предаването "MasterChef", създаде собствено любителско готварско шоу. "Cooking show with chef Chalakov" се излъчва всяка неделя в интернет, a епизодите, които се радват на голям интерес, може да гледате и в Plevenutre.bg.

Днес ви представяме осмия епизод на любопитния кулинарен проект.

"В този епизод участва Невена Сурдова от Плевен. Тя е талантлива, умна и красива. Умее да пее и да готви. С нея се запознах в работата. Като личност, тя умее да провикира всекиго с нейния си вид", разказва Силви.

"Невена реши да ми приготви спагети по гръцко-италиански стил. Прие поканата, за да покаже на момичетата, че всички трябва да взимат пример от нея. Тя е най-тихият човек до сега в епизодите. Сурдова е огън момиче с определени качества. Сготви тези спагети, защото те я описват. Спагетите са нейнata характеристика - маслините са нейните токчета, пестото е нейното милосърдие, каймата пък показва, че има твърд характер, а сметаната описва нейната нежност. За това Невена ми споделя тази рецепта. Аз бих й пожелал да се запази такава каквото е.", допълва Чалъков.