"Златната" Невяна Владинова ще вдъхновява "Отбора на надеждата"

Красивата плевенчанка със страхотен жест към състезателите от националния отбор по футбол за бездомни

Невяна Владинова бе представена днес официално като посланик на "Отбора на надеждата" за 2017 г. 23-годишната плевенчанка обеща да проведе специална тренировка със състезателите от националния отбор по футбол за бездомни, на които им предстои участие на Световно първенство за хора в неравностойно положение в Осло, Норвегия

"Искам да изразя възхищението си към отбора. Хората заслужават да знаят за тях и им пожелавам успех. С каквото мога винаги ще им помагам от цялото си сърце", каза Неви, която спечели злато на лента и бронз в многобоя на Световната купа в Баку преди броени дни. "Много се радвам, че мога да помогна за нещо такова. За мен спортът е наистина много важен - човек трябва да се изгради не само като спортист, но и като човек, което ще ми помогне след време. Радвам се, че съм в такава кампания и се надявам да вдъхновя много хора", допълни Владинова.

"Представянето ми в Баку ме кара да се чувствам много щастлива, но вече минаха 3 дни и съм го забравила, защото от утре започва нашата световна купа в София. Вече съм фокусирана изцяло върху нея и се надявам отново да зарадваме хората и да сме на стълбичката. След това ни предстои Европейско първенство в Унгария, където се надявам отново да се представим добре", каза Невяна пред медиите.

"И помага, и натежава. По-големите очаквания създават малко повече напрежение, особено тази седмица, когато състезанието е пред родна публика. На мен любовта на публиката много ми помага, но в известен смисъл ме и напряга", каза още Владинова.