Продължава ловът на шофьори с нерегистрирани возила в Плевенско

Крими

04-05-2017, 06:51

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Образувани с поредните производства

На 2 май около 15:30 часа в село Рибен на улица "Св. Св. Кирил и Методий" автопатрул спира мотопед "Пиаджио“ – без поставени табели с регистрационен номер, управляван от 35-годишен местен жител. При извършената проверка е установено, че водачът управлява МПС, което не е регистрирано по законен ред. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2, във връзка с ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 2 май в РУ-Кнежа е образувано бързо производство за това че на 29 април около 10.40 часа в град Кнежа на улица "Марин Бонов" автопатрул спира за проверка мотопед „Дерби“. Установило се е, че водачът е 49-годишен местен жител, а мотопедът не е регистриран по съответния ред. Уведомен е прокурор при РП-Кнежа. За престъпление по чл. 345 ал.2 от НК работа продължава разследващ полицай.

На 2 май в РУ-Кнежа  е образувано бързо производство за това, че на 30 април около  17.20 часа в село Бреница, 20-годишен от Плевен е управлявал лек автомобил "Форд Фокус" нерегистриран по съответния ред. Проверката е установила, че управляваният автомобил е с изтекли транзитни табели. Уведомен е прокурор при РП-Кнежа за престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК. Работа по случая продължава разследващ полицай.