Неви Владинова: Всички тези отличия едно след друго - просто ми е трудно да повярвам

Усещам съчетанията си все по-улегнали и се надявам, че до Европейското всичко ще е на 100% изчистено, сподели плевенчанката

"Нямам думи, с които да опиша колко щастлива се чувствах на това състезание! Всички тези отличия едно след друго - просто ми е трудно да повярвам. Радвам се най-много, че това което си пожелахме с Катя го направихме (и двете на стълбичката, хванати за ръка, пеем химна). Чувствах се сравнително спокойна, като се има предвид, че играхме пред родна публика", сподели Невяна Владинова специално за сайта на БФХГ.

"Усещам съчетанията си все по-улегнали и се надявам, че до Европейското всичко ще е на 100% изчистено. Благодаря за любовта на всички наши фенове в залата и пред екраните. Тази титла в многобоя я посвещавам на г-жа Маркова, която се бори заедно с мен. Благодаря на г-жа Раева, на федерацията, на целият екип и на нашия съдия г-жа Филипова. Не на последно място благодаря и на семейството си, което винаги е до мен, но за жалост остава леко пренебрегнато! Обичам ви!", допълни Неви.