Роксана очаква мъжка рожба

"Да обичаш и да бъдеш обичан е най-хубавото нещо на този свят”, категорична е звездата от Кнежа

“Всеки трябва да открие любовта. Тя е в основата на всичко. Да обичаш и да бъдеш обичан е най-хубавото нещо на този свят”, с тези думи Роксана за пореден път засвидетелства любовта си към своята половинка Александър.

В момента изпълнителката от Кнежа е в заслужена почивка, но не пропуска да прави феновете си свидетели на своето ежедневие и да отговоря на съобщенията, които буквално я заливат в социалните мрежи. Бременността на гласовитата певица върви спокойно и причина за това е Александър, който буквално не дава косъм да падне от косата на неговата любима.

Двамата влюбени прекарват цялото си време заедно в усилена подготовка за грандиозната сватба, която ще се състои в края на месец юли. Кумове на събитието ще бъдат Сашка и Веско Рикови, близки и дългогодишни приятели на Роксана.

Това лято ще бъде едно от най-важните за Роксана, защото тя ще се врече във вярност на Александър, а малко след сватбата се очаква семейството им да се увеличи с мъжка рожба. Наред с личните си трепети, наскоро певицата загатна и за два нови проекта, което само по себе си говори за огромния хъс за работа на Роксана и затова, че дори за секунда тя не спира да мисли за феновете си.