54 абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско на "Звезден бал" - pleven.utre.bg

54 абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско на "Звезден бал"

10 май 2017, 06:51 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    НССБ

Инициативата за пореден път преминава под патронажа на народния представител Владислав Николов

За трета поредна година ще се проведе "Звезден бал" за 54 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта.

Инициативата, която ще се състои тази вечер, за пореден път преминава под патронажа на народния представител Владислав Николов, който е и почетен член на националното сдружение на сираците в България.

В продължение на повече от два месеца над 50 момичета и момчета получиха своите тоалети за бала с подкрепата на много хора, фирми и организации.

Тази година основен спонсор на "Звезден бал" е "Лактима Балкан". По време на празничната вечер, организаторите са предвидили освен забавна програма с участието на Роксана и талантливите деца от училището в град Пордим и провеждането на конкурс за Мис и Мистър "Звезден блясък", като победителите ще получат награди.

Организаторите благодарят за неуморната помощ и подкрепа на г-жа Галя Иванова, собственик на магазини "Фантазия", която освен за бала подкрепи и Великденската инициатива за 150 деца от социалните институции от Плевен и региона.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета