За първи път Арт компания "Нови звезди" организира конкурса "Принц и Принцеса на Плевен" 2017

Конкурсът се провежда под патронажа на Кмета на Община Плевен

За първи път Арт компания "Нови звезди" София организира конкурса "Принц и Принцеса на Плевен" 2017, съобщиха оттам за Plevenutre.bg.

Oрганизаторите канят за участие деца на възраст от 4 до 16 години. Всички деца ще получат награди и подаръци, а победителите – честта и отговорността да представят Плевен на Петия юбилеен Национален фестивал "Принц и Принцеса на България", който ще се проведе от 1 до 4 юни в курортен комплекс "Албена".

Кастингът ще се проведе на 11 май 2017 г. от 16.00 до 18.00 ч в НЧ „Извор 1959“ (ул. „Стефан Караджа“ 20, срещу сладкарница „Космос“), а конкурсът на 17 май от 18.00 ч. във НЧ „Извор 1959“.

Конкурсът се провежда под патронажа на Кмета на Община Плевен.

Въпреки че конкурсът се организира за първи път, Арт компания "Нови звезди" вече има няколко звезди от Плевен, които са постигнали многобройни успехи. Цеца Сълева и Елизабет Захариева са лицата на конкурса. Цеца е носител на титлата „Принцеса на България“ Супер Гран При. И двете момичета имат многобройни международни успехи, титли и медали от различни конкурси и състезания, а скоро BTV засне специални предавания за тях в поредицата „Талантливите деца на България“. Те ще бъдат членове на Детското звездно жури в конкурса и ще дадат своя награда на избрано от тях дете. Достойно представят Плевен на международната сцена Стоян Сълев, Даниел Кунов и други деца.