Организират Ден на отворените врати в Медицински университет - Плевен - pleven.utre.bg

Организират Ден на отворените врати в Медицински университет - Плевен

12 май 2017, 12:04 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Ще се проведе дискусия на тема "Дистанционното обучение – предизвикателства и възможности“

Областният информационен център в Плевен съвместно с Центъра по дистанционно обучение при Медицинския университет (МУ) организира Ден на отворените врати и дискусия на тема "Дистанционното обучение – предизвикателства и възможности“. Поканени са експерти от сферата на образованието и обучението, компютърни специалисти, ръководители на обучителни организации и училища, представители на медиите.

Събитието ще се състои на 18 май 2017 г., четвъртък, от 12.00 ч. в Медицински университет – Плевен, ЦД., Сборният пункт е на централния вход на вуза в 11.45 ч.

В рамките на събитието ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проектите "Иновативно и съвременно образование в МУ-Плевен", съфинансиран от ЕСФ, и "Осигуряване на подходяща и рентабилна образователна среда в МУ-Плевен чрез подобряване на енергийната ефективност на учебните корпуси, осигуряване на достъпна среда и модернизация на библиотеката", осъществен с финансова подкрепа от ЕФРР.

Денят на отворени врати е част от националната кампания „ЗАЕДНО за ЕВРОПА“ и европейската инициатива „Европа в моя регион – Плевен 2017“, организирани от ОИЦ – Плевен и Мрежата от информационни центрове за ЕСИФ в България. рани от ОИЦ – Плевен и Мрежата от информационни центрове за ЕСИФ в България.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета