Стартира първото мобилно приложение за град Плевен

To съдържа богата информация за града, неговите културни и исторически забележителности

Плевен Live е първото по рода си иновативно мобилно приложение, модерен пътеводител на гр. Плевен. Приложението съдържа богата информация за града, неговите културни и исторически забележителности. Във всяка категория има актуален снимков материал, където ще може да видите и усетите атмосферата на града. Всеки ден се качват и актуализират предстоящи Live събития като: театрални постановки, кино прожекции, музикални прояви, концерти и спортни събития за конкретния ден, за да бъдете винаги в час с културния ритъм на града.

В категорията "За Плевен" ще намерите  основна информация за града, неговата славна история и израстване. Качени са и знакови забележителности, които може да разгледате по всяко време. Освен това Плевен Live има функцията на справочник, където ще откриете полезна информация за хотели, заведения, спортни и културни прояви, отново подкрепени с интересни снимки.

Разбира се това не е всичко, приложението дава възможност да се изявите като репортер и да качите материала в "Моята новина", където е предвидено да споделяте всякакви теми, които ви вълнуват. В категория "Новини" ще може да четете всякакви актуални теми от ежедневието. В приложението може да отговаряте и на интересни и важни въпроси за града чрез "Анкета". Спортът в града не е мираж, така че феновете ще могат да следят най-актуалните спортни новини, клубове и места за спортуване.

Регистрирайки се в приложението Плевен Live вие ще бъдете част от случващото се в града, ще бъдете лицето на Плевен, представяйки се като фирма, лице или обект.

Плевен Live функционира благодарение на софтуерната компания Moven Soft – иноватор в мобилните и компютърни комуникации.

Приложението може да изтеглите оттук:

За Android: https://goo.gl/DVKiXD
За iOS: https://goo.gl/0MnugE