Директорът на РДПБЗН - Плевен отличен за принос в развитието на пожароприложния спорт

Плевенските огнеборци ще участват в републиканският преглед през месец юни

Както вече писахме, Свищов бе домакин на зонален турнир по пожароприложен спорт, в който мериха сили най-добрите огнеборци от областите Велико Търново, Плевен, Ловеч и Габрово. Плевенчани спечелиха категорично надпреварата, провела се на пожарната кула в "Свилоза" АД и на стадион "Академик".

Отборът на РДПБЗН - Плевен се класира за участие в републиканският преглед през месец юни, а победителите бяха отличени с купи, медали, плакети и грамоти осигурени от Община Свищов, Спортен клуб по пожароприложен спорт "Боляри 2007" – В.Търново и РДПБЗН – В.Търново.

Почетни плакети за оказаното съдействие при подготовката и провеждането на турнира и във връзка с 10 годишнината от създаването на СКППС "Боляри-2007" - В.Търново бяха връчени на Генчо Генчев – кмет на Община Свищов, доц. д-р Иван Марчевски – ректор на СА "Д. А. Ценов” Свищов и инж. Михайл Колчев – изп. директор на "Свилоза" АД Свищов.

За приноса в развитието на пожароприложния спорт на територията на областите участвали в турнира и 10 годишнината на СКППС "Боляри- 2007", бяха отличени с плакети и директорите на РДПБЗН В.Търново – комисар Красимир Кръстев, РДПБЗН Плевен – комисар Станислав Атанасов, на РДПБЗН Ловеч – комисар Владимир Кацарски и на РДПБЗН Габрово – комисар Георги Русинов.