Сашо Диков поверява на плевенчанка телевизионно предаване

Гери Дончева ще е водеща в Би Ай Ти

До броени дни телевизия Би Ай Ти ще бъде коренно различна. Освен сериозната журналистика, място в ефира ще имат и развлекателни предавания, информираха от телевизията.

"Готвим невероятна телевизионна сензация. Тя ще предизвика огромен интерес от една страна, но и огромни плювни и отрицания, защото телевизионните пуритани ще бъдат възмутени, меко казано. Важното е, че това предаване ще има чудовищен рейтинг“, обясни програмният директор Сашо Диков.

Оказа се, че става дума за плевенчанката Гери Дончева, която нашумя с участието си в последния сезон на "Фермата". Тя ще е водеща на лайфстайл шоу, по което работата вече тече с пълна сила. Това стана ясно от излъчен запис в предаването "Просто Диков".

Гери е възпитаничка на Математическа гимназия "Гео Милев" - гр. Плевен и се занимава професионално с мода от 2000-та година. Снимала се е за множество списания и в редица рекламни клипове за България и чужбина. Участвала е в някои второстепенни роли в театъра, както и в много ревюта на български и световни модни брендове.  Припомняме, че чаровницата стана четвърта на престижния конкурс за красота Miss Global 2015.