Европейският съюз по гимнастика с материал за Невяна Владинова

3 дни преди надпреварата в Будапеща плевенчанката е акцент в сайта на European Union of Gymnastics

Невяна Владинова се представя великолепно от началото на годината и не е никак случайно, че сайтът на Европейския съюз по гимнастика отделя специално внимание на плевенчанката в рубриката "Под прожектора".

"Тази година изглежда небето е таван и Неви ще опита да впечатли в Будапеща", пише в материала, посветен на нашето момиче. Както вече писахме, от 19 до 21 май столицата на Унгария ще бъде домакин на 33-тото европейско първенство, а БНТ HD ще излъчва цялото състезание пряко. 

"Ще бъде страхотно състезание. Много гимнастички могат да спечелят медали. Такива са Солдатова, Аверина, Галкина, Харнашко, Филановски, Ашрам и Тасева", прогнозира Невяна в кратко интервю за сайта на UEG (European Union of Gymnastics). Тя споделя, че е щастлива от спечелените отличия на Световната купа в София, тъй като е положила много труд.

Владинова допълва, че публиката винаги я подкрепя и това я кара да се чувства още по-силна.

"Целта ми в гимнастиката е да спечеля медал от Олимпийските игри в Токио. Засега имам и друга мечта, която е за времето, когато кариерата ми ще приключи и тя е да работя в телевизия", разкрива Неви.