Турнето на "Odd Crew" спира в Плевен (Видео) - pleven.utre.bg

Турнето на "Odd Crew" спира в Плевен (Видео)

18 май 2017, 09:21 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Odd Crew/Facebook

Музикантите забиват утре на местна сцена

Българската груув и траш метъл група "Odd Crew" тръгна на турне и Плевен отново е сред спирките им. Музикантите ще забият утре, 19 май, в Rock 'n' Rolla club, обещавайки да покачат градусите с изпълнения на най-известните си парчета.

Групата е създадена на 1 август 1998 година от Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара), Мартин Стоянов (бас и беквокали) и Боян "Bonzy" Георгиев (барабани), които по това време са още деца. Съставът първоначално се казва "Каскадьори", а през 2008-а вече е "Од Крю". Постепенно, вече на по-голяма възраст членовете на бандата започват да пишат по-тежки песни, които се различават значително от предишните мелъди рок и хард рок албуми.

Музикантите имат 7 албума зад гърба си, много изяви в Европа и многобройни фенове по целия свят. 

Етикети
ПлевенOdd Crew
Odd Crew издават концертно DVD към последния си албум „Mark These Words“. Записът е направен в столичната зала „Христо Ботев“ на 21-и ноември 2015 г. Видеото ще се появи на 10-ти май в DVD формат с времетраене от 1 час и 45 минути. Режисирано е от Никола Копаров, монтирано е от Васил Първановски, а аудиото е смесено и мастерирано от цялата банда. Веднага след това Odd Crew тръгват на турне в страната

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета