Новата фитнес площадка на Плевен осъмна с надписи

Животът

18-05-2017, 16:28

Снимка:

НПО "Рицари без броня"

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

На 19 май ще бъде открит първият фитнес на открито в Плевен

Разбираме, че всеки търси начин да се изяви и да се покаже по някакъв начин, но повярвайте ни това не е правилният начин, апелират от "Рицари без броня"

Новата фитнес площадка на Плевен осъмна изрисувана с надписи. За това съобщиха от сдружение "Рирцари без броня".

"Благодарим на Ягуара, Пумага, Тигъра, Лъвът, Лисицата, Кико и всички които оставиха прякорите си, имената на любимите си отбори или пък просто са изписали някакви "умни" фрази! Момчета, идеята на новата площадка е да се тренира, за да растете живи и здрави! Цветовете на Лостовете са: Бяло, Зелено и Червено, символизиращи българския трибагреник! Разбираме, че всеки търси начин да се изяви и да се покаже по някакъв начин, но повярвайте ни това не е правилният начин. Бъдете живи и здрави и дано родителите Ви се гордеят с вас! Ние ще открием символично площадката утре от 12:00ч. Ако искате заповядайте и вие! От тук нататък от вас зависи на какво ще заприлича тази площадка за стрийт фитнес!", споделят от сдружението.

Припомняме, че на 19 май е официалното откриване на първия фитнес на открито в Плевен. Площадката е изградена изцяло с дарителски средства, дарени от дарителската кауза на "Плевен Маратон 2016", както и от НПО "Рицари без броня”, които са основни инициатори.