Хpиcтo Шoпoв, Лилия Мapaвиля и Иpини Жaмбoнac гocтyвaт в Плевен c "Вcичкo или нищo" - pleven.utre.bg

Хpиcтo Шoпoв, Лилия Мapaвиля и Иpини Жaмбoнac гocтyвaт в Плевен c "Вcичкo или нищo"

19 май 2017, 10:13 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    hristoshopov.com

Постановката стъпва на плевенска сцена тази вечер

Пиесата "Всичко или нищо" ще бъде представена в Плевен. Постановката стъпва на местна сцена тази вечер от 19:00 ч. в читалище "Съгласие".

"Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравилия и Ирина Жамбонас. Актьори свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

"Всичко или нищо“ разкрива отношения между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Билети в Билетен център на - ул. „Данаил Попов”15 /до кафе Айсберг/, Билетен център - читалище "Съгласие". За информация телефони: 064 610464 и 064 800843 Касите работят всеки ден от Понеделник до Петък от 10.00 до 13.00 и от 15.00 до 18.00 часа.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета