Тихомир Тодоров се завръща за решителния мач на Спартак в Разград

Драмата ще е до самия край - няколко отбора ще се борят за оцеляване

Футболният Спартак се готви за последния си мач този сезон. На 27 май, събота, плевенчани ще търсят победа над Лудогорец 2 в Разград, за да си гарантират място извън зоната на изпадащите, където се намират в момента.

Разградчани си осигуриха позиция в средата на класирането и по всяка вероятност ще заложат на юноши и футболисти, които са играли по-малко през сезона. Възпитаниците на Момчил Челестинов обаче не трябва да разчитат на това, а да излязат максимално концентрирани в търсене на трите точки. Добрата новина за щаба на спартаклии е завръщането в състава след изтърпяно наказание на капитана Тихомир Тодоров.

След победите над Левски (Карлово) и Оборище шансовете на Спартак за оставане в групата нараснаха неимоверно. Тимът е с актив от 33 точки и е само на точка от спасителното 12-то място, където са Ботев (Гълъбово) и Оборище с по 34 пункта. В събота Оборище приема втория в класирането Септември, а Ботев (Гълъбово) има визита на Созопол. ЦСКА 2 също е с 33 точки и гостува на Витоша (Бистрица). По всичко личи, че драмата за оцеляване във Втора лига ще е до самия край.

bulgarian-football.com