Разследват пожар на автомобил в кв. "Сторгозия"

Стопанска постройка горя в Койнаре

За периода от 06:00 часа на 25 май до 06:00 часа на 26 май служителите от РДПБЗН са участвали в ликвидирането на 4 произшествия.

На 26 май в 03.42 часа на телефон 112 е получен сигнал за горящ лек автомобил "Форд Експлорър" на паркинг в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен. До пристигането на огнеборците пожарът е бил погасен. Стопен е ляв пластмасов подкалник, гума и пластмасова декоративна решетка на предно обзорно стъкло.  Извършен е оглед на местопроизшествието от разследващ полицай и екип на РСПБЗН – Плевен. Уведомен е прокурор в РП – Плевен. Работата по изясняване на случая продължава. 

На 25 май 2017 година в 23:18 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка в Койнаре. При огледа е установено, че причина за произшествието е късо съединение. Унищожени са покривна конструкция кв.м. 100 ; фураж бали 40 ; фуражомелка. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН - Червен бряг с един автомобил.

На 25 май служителите на РДПБЗН-Плевен са участвали и в две технически помощи – третиране на гнездо на стършели в град Плевен и при катастрофа с МПС в град Червен бряг.