Още отличия за възпитаниците арт школа "Колорит"

Плевенските деца с нови медали и награди

Златен медал за Радослава Панкова на 10 г. Сребърен медал за Огняна Габровска 15 г. Почетен диплом за Майа Ананиева и арт школа "Колорит". Наградите са от 14-тия Национален конкурс "Казанлъшка роза", който се проведе в рамките на "Фестивал на розата 2017" в град Казанлък. Радослава получи своята награда за рисунката си "Розоберачка", а Огняна - за живописната си творба "Приказка за розата". Организатори на националния арт форум са Министерството на образованието и науката, Националният Дворец на децата, Община Казанлък и ОДК "Св. Иван Рилски в града на розите.

Никола Ангелов на 12г. стана носител на специалната награда от Националния конкурс "Щърко шарен, добре си ни дошъл!"

Лора Чолакова - 6г., Анелия Пелова - 11г., Елеонора Герганова - 14г. Петър Петров - 11г. и Вяра Талева - 11г. са носители на Почетна награда от Международния конкурс "Моето Отечество " в Беларус, информираха от школата.

Kaтрин Илиева, Христина Татолова, Йордан Гъдулков, Ана Мария Лопез, Лора Чолакова, Ана Танова, Ерика Лишковска, Владислав Спасов и Полина Петрова са носители на диплом на победителите от Международния конкурс за детска рисунка "MIZYAL 2017"- GAZIANTEP - Турция.