Невяна Владинова: Не е имало момент да искам да се откажа

Плевенчанката заминава за Япония следващата седмица

Златното момиче на българската художествена гимнастика – Невяна Владинова, беше специален гост в студиото на "КОД 11-13" по Би Ай Ти. Младата грация на най-изящния спорт сподели колко висока е цената на успехите, която плаща, за да изпълва с гордост и радост цялата нация.

През последните две години красивата плевенчанка направи страхотна крачка, за да се нареди сред най-добрите.

"Отдавна се подготвяме за това нещо. Всички тренировки в националния отбор ми се отразиха сега в тези две години. Имах трудни моменти, бях малка като дойдох в София, но свикнах. Момент, в който толкова да съм искала да се откажа, не е имало. Никога не съм искала да правя нещо друго - радвам се, че съм продължила да го правя", сподели Неви, която на 11-годишна възраст напуска Плевен, за да продължи развитието си в столицата. В националния отбор пък е от 4 години. 

"Аз съм спокоен човек. На състезание се чувствам спокойно. Ако не се чувствам добре, поглеждам треньорката Бранимира Маркова и се успокоявам. Да, понякога съм излишно смела, но гледам да се сдържам, вече отговорността е по-голяма и наистина трябва да играя без грешка. Слушам я за всичко, което ми каже", коментира Неви, признавайки, че любимият й уред е лентата.

В момента плевенчанката е на възстановителен лагер с националния тим в Царско село. Следващата седмица заминават за Япония, където започват подготовка за световното първенство в Италия. Преди него обаче има още две световни купи.

Неви разкри и подробности от личния си живот. На рождения си ден, тя е получила предложение за брак от приятеля си и двамата имат сериозни намерения скоро да създадат семейство. В ефира на КОД 11-13 Невняа показа и годежния си пръстен, който обаче сваля винаги, когато тренира красивите си изпълнения в залата за художествена гимнастика.