Невяна Владинова заминава на спортен лагер в Япония

Плевенчанката и съотборничките й в националния отбор са на възстановителен лагер в столичния SPA Комплекс Царско село

Невяна Владинова и съотборничките й в националния отбор са на възстановителен лагер в столичния SPA Комплекс Царско село, информираха от федерацията.

Любезните домакини са предоставили на момичетата всичко, от което един професионален спортист има нужда, за да възстанови тялото си, да се отпусне от натрупаното напрежение от изминалите многобройни състезания и да се зареди с нови сили за предстоящите битки. Най - важната битка, която предстои в най-близък план за нашите момичета е Световното първенство в Пезаро (Италия), което ще се проведе от 30-ти август до 3-ти септември.

Състезателките ни разполагат с открит и закрит басейн, билкова сауна, джакузи, специална вана за уморени крака, инфраред сауна и ледена вана, модерен фитнес център. Изключителните специалисти от центъра по физиотерапия към комплекса предлагат на момичетата специализирани масажи и медицински процедури, които са съобразени с индивидуалните нужди на всяка една от тях.

В комплекса момичета се хранят здравословно, отморяват с хубава книга или интересен филм, почиват и се възстановяват, а грижите на персонала кара всяка една от тях да се чувства специална.

Момичетата споделят, че се чувстват прекрасно, използват всеки един миг за почивка, не пропускат да влязат и в параклиса на комплекса "Свети Георги Победоносец", да запалят свещичка за здраве и успехи.

На 13-ти юни Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова и Петя Борисова, заедно с ансамбъл - жени - основен състав и трите резерви ще бъдат на спортен лагер в Япония.