Змии стряскат плевенчани - pleven.utre.bg

Змии стряскат плевенчани

14 юни 2017, 14:45 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    pixabay

    Снимката е илюстративна

Читатели алармираха за няколко срещи с влечуги в града

Живеещи в кв. "Дружба" сигнализираха, че в квартала им са забелязани змии. По всяка вероятност затоплянето на времето и гъстата растителност са приближили влечугите в близост до хората. Жителите изразяват недоволство, че тревните площи не са окосени, което затруднява видимостта им и пречи за избягването на неприятните срещи.

Змия е била забелязана в близост до блок 422, а други са засечени до съседен блок, сигнализира нашият читател Петко Петков. Припомняме, че в началото на месеца пожарникари ловиха влечуго и в жилищен блок, намиращ се на улица "Трите бора" в кв. "Дружба".

През последните две седмици получихме сигнали за срещи с влечуги и на други места в града - в парк "Кайлъка", на велоалеята до улица "Вардар", в кв. "Сторгозия" и "Девети квартал" (в района на стадиона).

Специалистите съветват хората при среща със змия да запазят самообладание и да не се опитват да я убият, защото именно тогава тя става агресивна и напада. Коментари (4)

Потребител
Емил Ганчев
Все едно са плъзнали крокодили... никога ли не сте виждали змии? Съгласен съм, че не е никъде не е окосено, но за 3 змии и то едната на Дружба другата в в кайлъка да се вдига толкова шум... стегнете се малко бе, лигльовци...
16 юни, 15:32 ч.
Потребител
анонимен
Запазете спокойствие оставете ги да се множат а като дойде сезона на отпуските ще мислим че сме в джунглата с комари змийй жаби и всевъзможни твари
14 юни, 17:52 ч.
Потребител
Маугли
Градът все е тревясвал лятото, но като тази година не помня! Абсолютна джунгла е по кварталите!
14 юни, 14:57 ч.
Потребител
Ирина Мотова
в района на Скобелев парк също има два случея.
14 юни, 14:57 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета