Плевен с нова здравна инвестиция

В присъствието на редица официални гости, партньори и приятели д-р Мария Колева представи официално клиника Физиомед

Председателят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев бе сред гостите днес на откриването на нова здравна клиника в града. В присъствието на редица официални гости, партньори и приятели д-р Мария Колева представи официално клиника Физиомед. Церемонията започна с водосвет за здраве и благоденствие, информират от пресцентъра на местния парламент.

“Искам да благодаря на всички, че се отзовахте на поканата да присъствате на това хубаво събитие. Преди повече от 20 години започнахме да израстваме професионално и от малка физиотерапия, стъпка по стъпка, създадохме този проект – клиника Физиомед. Смятам, че усилията ни си заслужаваха“, обърна се към присъстващите д-р Колева. Тя отбеляза, че в клиниката се предлагат възможно най- модерните услуги, и то на европейски ниво.

"Най-важното е, че се опитваме да решаваме проблемите на всички пациенти и смятам, че успяваме. В основата на нашия труд е да върнем на пациентите тяхната увереност, да се чувстват здрави, да живеят без болка и да гледат с позитивизъм на живота“, сподели още тя. Поздрав по повод новата здравна инвестиция в Плевен отправи и Председателят на Общинския съвет Мартин Митев.

"Радвам се, че за пореден път имам възможност да присъствам на откриването на инвестиция в сферата на здравеопазването в нашия град. През последните години Плевен се очерта като център, в който здравният сектор се развива усилено и неслучайно Община Плевен получи в края на миналата година приз „Инвестиция в здраве“. Тук се лекуват не само пациенти от Северна България, но и от други части на страната, за лечение идват и пациенти от чужбина. Много са малко обаче смелчаците като д-р Колева, които инвестират не в активното лечение, а в продължителното лечение, рехабилитацията, палиативните грижи и долекуването“, отбеляза Мартин Митев. Той поздрави д-р Колева за смелостта й да се хвърли в тази част на здравеопазване и й пожелая успех, а постигнатото - да й носи удовлетворение и радост. От името на Общинския съвет Мартин Митев подари на екипа на здравното заведение икона на Св. Георги Победоносец като символ на успеха и победата.

Гости на събитието бяха още арх.Невяна Иванчева - заместник кмет на Община Плевен, която също поздрави домакините и пожела успех на клиниката. Събитието уважи и зам.-областният управител Д-р Красимир Трифонов. В клиника Физиомед на всеки пациент се предлага индивидуална комплексна лечебно оздравителна програма с модерна физиотерапия с над 26 вида различни процедури. В клиниката работят висококвалифицирани специалисти с най-съвременна апаратура.