Ветерани и легенди на Спартак в шоу на стадион "Плевен"

Покана е получил и националния селекционер Петър Хубчев

Утре, 17 юни, в Плевен ще се проведе традиционния международен футболен турнир за ветерани. Организатори са фондация "Футболна закрила" и Община Плевен.

В тазгодишното издание на надпреварата ще участват ветераните от едноименния тим на град Монтана, Люлебургаз (Турция) и домакините от Спартак (Плевен). Срещите са от 17:30 часа на стадион "Плевен", а регламентът предвижда мачове всеки срещу всеки.

Плевенските любители на футбола ще имат отново възможността да се насладят на изпълненията на своите любимци от близкото и далечно минало. На зеления терен се очаква да се появят Пламен Гетов, Красимир Лазаров (Въбела), Илия Войнов, Ивайло Петков (Куки), Тони Вашков, Светльо Бърканичков (Барни), Краси Бислимов, Ботьо Ботев, Емил Цветанов (Шивача), Благовест Петков, бившият национален селекционер Ивайло Петев, а покана е получил и сегашният наставник на трикольорите Петър Хубчев, както и други бивши плевенски футболисти.

Селекционер на плевенските ветерани е Цветан Каменов. Отборът на Монтана ще води кмета на града Златко Живков и президента на клуба Румен Панайотов, който е бивш футболист на Спартак. Входът за феновете е безплатен.