Ученици от Плевен получиха награди от НАП - pleven.utre.bg

Ученици от Плевен получиха награди от НАП

16 юни 2017, 14:55 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  НАП Плевен

 • Снимка:
  НАП Плевен

 • Снимка:
  НАП Плевен

 • Снимка:
  НАП Плевен

Наградите са по провеждан образователен проект

Ученици от Плевен получиха награди от НАП по провеждания образователен проект на адрес www.vlezvchas.bg.

Елица Илиева на 16 г. ученичка от МГ „Гео Милев“, Чавдар Лалов на 17 г. от същото училище и Кирил Василев на 12 г. от НЧ „Патриарх Евтимий“ , получиха своите награди от директор офис на НАП Плевен - Цветомила Потурлиева. Децата са отлични ученици, участвали са многократно в олипмиади, конкурси и състезания по математика, физика и български език. Споделиха интереса си към играта, своите желания за бъдеща реализация и ни увериха, че ще разкажат на своите съученици за полезната игра на НАП.

На адрес www.vlezvchas.bg са достъпни видео уроци за различните данъци в България, здравното и социално осигуряване, важността на касовата бележка, държавния бюджет и други. Данъчните курсовете дават отговори и на въпросите „Кога декларираме доходите си“, „Как се възстановяват здравноосигурителните права“ и други полезни теми за младите. След края на всеки видео урок учениците, които са се регистрирали в портала могат да отговорят на няколко въпроса и да се състезават за големи награди - дронове, електронни книги, портативни говорители или камери за екстремни спортове. Близо 500 ученика решават тестове по данъци и осигуровки на www.vlezvchas.bg в момента.

Плевенчанка, също бе сред спечелилите дрон през изтеклата година. Късметлийката е само на 12 години, като от самото начало следи данъчните уроци с интерес на интернет страницата на кампанията и ще продължи да участва активно. Тя е отлична ученичка в 6-ти клас на основно училище „Васил Левски“ в Долни Луковит и обича математиката.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета